Cross Nature
/

Christian Wildlife Foundation

 


Agenda activiteiten

Maandag 11 november: Workshop 'Bedreigde diersoorten dichtbij'

https://www.bibliotheekzout.nl/nieuws---agenda/agenda-2019/workshop--duurzaamheid.html

Deze workshop gaat vooral over alle kleine dingen die je zelf kunt doen: over wat is goed voor de natuur en voor de dieren in je omgeving.

Deelname is gratis!


Zondag 31 maart: Wandeling over de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens de wandeling leiden 2 gidsen u door de prachtige natuur. Onderweg leert u meer over het ontstaan van de Utrechtse Heuvelrug, het ecosysteem en de bedreigde diersoorten die er leven. Door leuke kleine opdrachten tijdens de wandeling beleeft u nog meer van de natuur. De wandeling is bedoeld voor mensen die de natuur willen beleven en met anderen willen nadenken over natuurbescherming vanuit Bijbelse visie.

Aanvang 14.00 uur; De wandeling duurt 1,5 uur. 

Locatie: Leersum (meer info ontvangt u na aanmelding)

Kosten: 7,50 euro (vooraf over te maken op rekeningnummer NL50 INGB 0009 2637 84 ten name van Stichting Cross Nature onder vermelding van 'wandeling Utrechtse Heuvelrug')

Aanmelding via: miranda@crossnature.nl of 06-12352015


Activiteiten


We vinden het belangrijk dat je kunt beleven wat wij doen. Daarom organiseren we activiteiten waarin je veel te te horen krijgt over bedreigde diersoorten of de natuur zelf gaat beleven, Bij sommige projecten kun je zelfs meedoen en je inzetten voor bedreigde diersoorten!


Bij onze activiteiten gaat het vooral om doen! Samen de natuur bewonderen..

Als je al donateur bent van Cross Nature, ontvang jij zelf op heel veel activiteiten 25% korting. Neem ook gerust introducés mee! 

Er zijn algemene activiteiten en er zijn activiteiten voor mensen die zich niet alleen in natuurbescherming willen verdiepen, maar ook in de Bijbel. Voor ieder wat wils!

Cross Nature kan ook een activiteit verzorgen voor jouw groep. U geeft uw wensen aan en wij maken er een geweldige tijd van voor jouw deelnemers.

Denk aan een themaworkshop of een activiteit in de natuur.


 Eerder georganiseerde activiteiten:

  • Cross Nature op de voorjaarsconventie van CWN in Delden: activiteiten rond het thema 'Op avontuur met Bijbel en Duurzaamheid'
  • Cross Nature bij Volle Evangelie Gemeente de Bilt: Workshop 'Duurzaam leven vanuit de Bijbel'
  • Lezing en activiteit in natuurgebied Het Leersumse Veld.